Eshte nje biobanke per  Kriokonservimin e qelizave staminale embrionale, Kriokonservimin e lengut spermatike dhe te materialeve te ndryshme biologjike. CryoLab ofron standardizimi  dhe centralizimin ne pergatitjen e kampioneve duke ofruar garanci te materialeve biologjike.


Direttore Francesco Zinno

CryoLab s.r.l Incubatore Spin Over, Parco Scientifico Università degli Studi di Roma “Tor Vergata” Edifico PP3-via della Ricerca Scientifica snc, 00133 Roma


Biofertility dhe Genesis eshte nje qender me nje grup profesionistesh qe aplikojne teknologjite me te avancuare ne kete fushe duke garantuar kualitet ne sherbim. Prane Biofertility mund te kurohen dhe zgjidhen te gjitha problemet e infertilitetit femeror : ovaio policistike-endometrosi-amenore-sterilitet i pashpjegueshem-poiabortivitet etj. Duke disponuar te gjitha teknikat  e Riprodhimit te Asistuar qe nga : IUI-FIVET-ICSI-TESE-Hatching


Direttore: Prof.Claudio Manna

Indirizzo: Viale degli Eroi di Rodi, 214 - 00128 Roma 
Bulevardi Zhan D'Ark, Ngjtur me Ministrine e Jashtme, Tirana, Albania