• Personeli Mjeksor
Personeli MjeksorDr. Evin Dani
Specialiste ne Andrologji dhe Endokrinologji

Fakulteti i Mjeksise, TiraneDr. Adrian Kristo
Specialiste ne Ekografi/Imazheri,
Fakulteti i Mjeksise, Tirane


Dr. Bledar Bënja 
Specialiste ne Obstetrike/Gjinekologji
Univeristeti "UMF Carol Davilla" Bukuresht


Entela Shkëmbi 

Pergjegjese Laboratori Seminologjie

Fakulteti Bioteknologjise Mjeksore L'Aquila ,Itali

HISTORIKU


Andrologjia ka lindur rreth 20 vjet me pare si nderthurje midis Endokrinologeve, Urologeve dhe Kirurgeve vaskolar (Angiology) duke u rritur ne menyre te qendrueshme, duke marre keshtu gradualisht individualitetin dhe duke demostruar nje te ardhme te forte. Kompani te ndryshme qe merreshin me Andrologjine konfirmuan qe themeluesit e pare ishin ne nje vije te drejt si nga rezultatet ashtu dhe nga pikepamja e kerkimeve shkencore mbi te gjithe edhe tejkaluan pritjet. Pikerisht Andrologjia dhe Kirurgjia Andrologjike prezantohen si specialitet I definuar per projekte te medhaja per zhvillimin e te ardhmes.

Me interese te madh jane kerkimet nderdisplinor, kerkimet te cilat jane karakteristike e fushes se Andrologjise, me bashpunimin e specialisteve te degeve te ndryshme si Endokrinologjise, Urologjise, Gjenetikes, Dermatologjise, dhe Seksologjise.

Ka qene gjithmone dhe pjeserisht ende ekziston një boshllek serioz ne informacione dhe edukimin shendetesore ne lidhje me kete çeshtje, jo vetem laike, por edhe ne stafin mjekesor; keshtu qe ne qofte se pacienti nuk ka fatin e mire qe menjehere te kontaktoj nje Androloge specialist, perballe problemeve serioze shpesh jep doreheqjen ndaj vetes duke menduar  se  eshte  "i pasherueshme", ose shkon nga nje specialist ne nje tjeter , pa pasur nje pergjigje specifike .

 Argumentet kane qene gjithmone dhe konsiderohen shpeshhere tabu ', ndersa organet seksuale mashkullore duhen konsideruar si gjithe organet e tjera te trupit tone, te cileve ne duhet ti kushtojmë vemendjen e duhur per kurimin dhe parandalimin e shume patologjive qe prekin keto organe.